Onverhoopt, maar gewonnen met 3-5! 
Temse vecht tegen de degradatie en kwam op met zijn sterkste opstelling. Hun laatste bord had nog 2090 ELO-punten. Wij waren verzwakt door het afhaken van Emile en Arno….maar wij hadden onze joker en springbok James ingezet die bereid was om ons te vervoegen vanuit het verre Rijsel.
Achteraf bekeken was dame Fortune ons vandaag wel gunstig gezind. Frederic en James wonnen hun partijen maar stonden echter  verloren. James had zijn tegenstrever met een regelrechte koningsaanval zodanig afgemat en murm gespeeld dat hij zo maar zijn dame wegblunderde….toch wel een mooie overwinning van James die ergens wel de winst niet had gevonden!
Frederic was in een gulle bui en gaf twee pionnen weg. Zijn tegenstrever dacht een stuk te winnen maar overzag een tussenschaak van Frederic met torenwinst en vervolgens de partij.
Alle andere partijen eindigden op remise. Jan en ikzelf waren als eersten klaar; Kurt stond gewonnen maar gaf zijn twee gewonnen pionnen weer weg; Joachim verloor de kwaliteit maar vocht terug; Robin en Linton speelden nog op winst….maar toen was de buit al binnen.
Proficiat mannen en net zoals tegen Deurne heeft niemand verloren!
 
Binnen drie weken moeten we weer aan de bak; ditmaal thuis tegen Wachtebeke 2.
Raf