Jaja, op papier een van de sterkste tegenstanders van onze reeks en een degelijk resultaat behaald.

Het was gokken voor de wedstrijd wie wou spelen en wie niet. Door wat verschuivingen speelde Emiel voor het eerst terug in onze ploeg en hoe. Met zwart eventjes heel veel initiatief nemen, duwen en winnen. Jammergenoeg wel de enige overwinning, Harald en Luc speelden remise. Harald stond beter, maar niet genoeg om mee te winnen. Ook Luc stond beter, maar door een kleine onnauwkeurigheid verloor hij initiatief en kon de tegenstander terugkomen en remise afdwingen. Spijtig genoeg verloor Maxim, door een variatie in de opening was hij op verdedigen aangewezen, maar kon er nog een goed eindspel uit halen. De hoop op remise was er bij iedereen en in een zeer moeilijke stelling miste Maxim. Zeer moeilijke stelling, want in de analyse kon ook niet iedereen remise houden. Al bij al dus een goed resultaat en in het 2de deel van het seizoen doen we gewoon zo verder, tot volgend jaar.