Ja ja ja

we zijn op goede weg, na de overwinning tegen Zottegem trekken we de lijn door tegen Knokke. Vorige ronde was het tegen een jeugdploeg, nu hadden veel meer ervaring voorgeschoteld. We speelden allemaal een goede wedstrijd, het soort wedstrijd waar je als ploegkapitein blij van wordt. Luc kreeg een stuk voor 2 pionnen en moest geconcentreerd blijven tot de laatste zet, hij bleef rustig en kon het mooi afwerken. Over mooi afwerken gesproken waren de wedstrijden van Harald en Maxim wel de moeite. Harald offerde een pion voor meer ruimte en controle op de open-lijn, een klein voordeel dat toch genoeg bleek te zijn voor de winst. Maxim ging met een pion meer een eindspel in, gemakkelijk was anders, maar deed het goed. Op de correcte momenten de tempo-zetjes spelen, een offer en winst. Ikzelf had meer moeite met afwerking, ik stond 2 pionnen voor, maar blunderde een kwaliteit en een pion. Mijn tegenstander was blij genoeg met remise, dus had ik het maar aangenomen.

We zijn op goede weg, het verlies tegen Bredene blijft pieken, maar is bijna vergeten. We proberen positief te blijven en vooral op dit elan verder te gaan, volgende ronde op 19/11 wacht Estaimpuis.

Linden