In Mortsel waren Lars en Kaito van de partij als vertegenwoordigers voor de KBSK. De verre rit was zeker de moeite waard. Lars dingt naar de eindoverwinning van het gehele criteriumtoernooi (de verzameling van alle aangesloten jeugdtoernooien). In feite heeft hij bijna geen tegenstand meer behalve Tyani. Zij is iets handiger in rapid. Lars kwam nochtans heel goed uit de opening maar moest de winst laten schieten. Hij werd welverdiend 2de. Kaito had het veel moeilijker. Hij slaagde er niet in om zich volledig te concentreren en leerde dat het niet altijd van een leien dakje gaat. Hij scoorde 5/9, wat niet slecht was. Toch was hij een beetje ontgoocheld.
Ontgoochelingen horen ook bij een sport en zijn deel van het leven. Laten we hopen dat Lars de eindoverwinning in de wacht sleept en dat Kaito zich herpakt in -10.”
Met vriendelijke groet
Paul